Petrecere olteneasca cu Elixir

Petrecere olteneasca cu Elixir

Petrecere olteneasca cu Elixir

Petrecere olteneasca cu Elixir

Paradis Royal din Ramnicu Valcea a devenit recent centrul distractiei autentic romanesti, cu o petrecere olteneasca cu Elixir.

Muzica populara este una dintre manifestarile artistice prin care se reflecta spiritualitatea, gandirea si simtirea poporului nostru, este parte a culturii spirituale a natiunii noastre. De aceea formatia Elixir se identifica cu tot ceea ce reprezinta traditia adevarat romeneasca, iar evenimentele la care participa sunt pline de energie pozitiva si reaminteste fiecaruia cat este de bine sa fii roman.

Petrecere olteneasca cu Elixir a fost un bun prilej pentru invitati de a se bucura de folclorul autentic romanesc, un prilej de a fi alaturi de toti cei dragi cu care poti se simt bine, un imboldul absolut necesar bunei dispozitii, extrem de benefica pentru relaxarea psihica si descarcarea energiilor negative acumulate in viata de zi cu zi.

Suntem pregatiti de orice fel de spectacol si sa interpretam sute de melodii populare de suflet si cantece care au ramas in inimile noastre din generatie in generatie, precum si interpretari de exceptie ale elitei muzicii populare romanesti, dar si muzica usoara, lautaresaca, de petrecere etc.

Formatia Elixir a fost alcatuita in anul 2004, ca o necesitate de a exista pe piata romeneasca o trupa adevarata care sa stie cum sa faca spectacol total. Orchestra din Ploiesti, reuneste talentul si profesionalismul a cinci tineri deosebiti, oameni dedicati nobilei arte-muzica.

.Cu o bogata experienta in domeniul muzical,formatia ”ELIXIR” din Ploiesti va garanteaza succesul si reusita unei petreceri de neuitat.
Suntem pregatiti sa satisfacem toate gusturile din domeniul muzical, cu un repertoriu amplu si diversificat. Fiecare spectacol al nostru este unic si personalizat suta la suta conform cerintelor si preferintelor clientilor nostrii. Ne reinventam in permanente si cream momente unice, de neuitat. Suntem pregatiti cu spectacole de toate genurile de la cafe-concert,muzica usoara romaneasca si internationala,folclor,muzica lautareasca si de petrecere pana la ritmurile moderne adaptate cerintelor actuale,

Va asteptam sa ne contactati si sa cream impreuna inca un moment magic, o amintire cat pentru  o viata!

Petrecere romaneasca cu Elixir

Petrecere romaneasca cu Elixir

Petrecere romaneasca cu Elexir

Petrecere romaneasca cu Elexir

Noapte de pomina la restaurant President Cort din Ploiesti, unde a avut loc o petrecere romanesca cu Elixir, trupa care stie sa transforme zilele de sfarsit de saptamana in momente magice.

Peste tot in lume oamenii petrec si este binecunoscut faptul ca muzica si dansul sunt “ingredientele” care fac dintr-un moment de acest gen, unul deosebit. Nimic insa nu se compara cu o petrecere romanesca pe ritmurile autohtome, interpretate de Elixir.

Orice petrecere romanesca cu Elixir este dedicata tuturor romanilor, care iubesc si traiesc romaneste.

O petrecere romaneaca cu Elixir este practic o intalnire cu cantecul romanesc,cu valorile perene ale folclorului romanesc.

Programul spectacolelor noastre este mereu nou si personalizat in functie de preferintele fiecarui client in parte. Suntem pregatiti sa aducem voie buna si veselie in inimile tuturor celor prezenti la evenimentele unde facem spectacol, exact asa cum s-a intamplat si la restaurant President Cort din Ploiesti, unde trupa noastra a fost sufletul petrecerii. Noaptea a fost mai scurta ca oricand si asta pentru ca fiecare clipa a fost magica si a picurat pe ritmurile si dansurile romanesti.

Membrii trupei noastre sunt extrem de prietenosi, astfel incat veti avea impresia ca petreceti impreuna cu niste prieteni dragi. Ne integram perfect in orice mediu si stim cum sa-i facem pe oameni sa se simta bine.

Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci clipele frumoase alaturi de cei dragi, cu o bautura fina si o muzica pe masura evenimentului? Diversitatea folclorului nostru va ofera o paleta muzicala variata, suficienta pentru satisfacerea tuturor gusturilor muzicale si pentru crearea ambiantului muzical necesar petrecerilor si sarbatorilor campenesti autentic romanesti. Avem pregatite dansuri, jocuri, surprize si voie-buna pentru cei mici si pentru cei mari.
Petrecere romaneasca cu Elixir este solutia perfecta pentru seri reusite, pline de voie buna.

Elixir-ul din viata ta

Elixir-ul din viata ta

Elixir-ul din viata ta – formatia de  nunta care da tonul petrecerii tale. Oricare ar fi evenimentul pentru care ai nevoie de o formatie profesionista de muzica,trupa Elixir este pregatita sa faca spectacol.

Fie ca este vorba despre o nunta, botez, zi onomastica, petrecerea de logodna sau oricare eveniment important din viata ta, Elixir va tonul petrecerii si o va transforma intr- una de vis.

Garantam ca trupa va deveni pentru tine Elixir-ul din viata ta, mica placere vinovata care va umple sufletul de bucurie si tie dar si tuturor invitatilor vostrii.

Pentru ca fiecare eveniment la care participam este unic, am creat un proiect muzical special, personalizabil pentru fiecare client in parte. Spectacolele noastre sunt astfel create pentru a satisface cele mai exigente gusturi in materie de programe muzicale artistice pentru evenimente festive, nunti, botezuri, corporate.

in general, repertoriul este format din piese foarte cunoscute, dar suntem pregatiti sa interpretam si melodii la solicitarea invitatilor, fara ca ele sa fi fost pregatite pentru programul respectiv.

Pentru un succes garantat si pentru ca spectacolul sa iasa pefect, clientul va purta mai multe discutii pentru a se stabili toate detaliile petrecerii, in ceea ce priveste muzica bineinteles. In timpul pauzei programul va fi sustinut de DJ sau muzica electronica, la alegere, cu muzica de dans.

Pentru fiecare membru al trupei noastre, muzica este un stil de viata. Ne definesc eleganța, virtuozitatea si placerea de a starni vibratia iubirii pe intelesul fiecarei inimi. Cu multa pasiune si daruire ne straduim sa satisfacem si cele mai exigente gusturi muzicale.

Suntem nu doar o simpla trupa ci o adevarata familie, care va veni la evenimentul dumneavoastra cu inimile deschise pentru a va oferi cel mai frumos cadou cu putinta: o seara reusita. Vom deveni… elixir-ul din viata ta.

Pentru alte informatii va stam oricand la dispozitie cu placere fie telefonic – 0727- 890.078 , fie pe facebook.

Formatii Ploiesti, Bucuresti, Brasov – Elixir

Formatia Elixir Ploiesti

Formatii Ploiesti, Bucuresti, Brasov – Elixir – Ai Se Eu Te Pego(cover )

Filmare video, Formatia Elixir din Ploiesti, realizata la restaurantul Ca la mama. Melodia Ai Se Eu Te Pego este cantata de Marian Iamandi si solista noastra de muzica usoara Natalia . Filmare realizata in 2012.

Formatii Bucuresti , My Number One

Formatii nunta Bucuresti

Formatii nunta Bucuresti

Videoclip Formatia Elixir din Ploiesti, My Number One . Filmare realizata in Ploiesti, unde am fost onorati sa cantam la nunta lui Daniel si Ligia, pe data de 14 iulie 2012. Mirii au fost extraordinari iar invitatii au dansat si s-au simtit foarte bine. S-a dansat pana dimineata pe un repertoriu de muzica populara si muzica usoara, program realizat de formatia noastra, Formatia Elixir din Ploiesti.

Din repertoriu, melodia My Number One, cantata de solista formatiei Elixir, Naty Cotisan , solista de muzica usoara
Absolventa a scolii populare de arta
You’re my lover
Undercover
You’re my secret passion and I have no other

You’re delicious
So capricious
If I find out you don’t want me, I’ll be vicious

Say you love me
And you’ll have me
In your arms forever and I won’t forget it

Say you miss me
Come and kiss me
Take me up to heaven and you won’t regret it

You are the one
You’re my number one
The only treasure I’ll ever have
You are the one
You’re my number one
Anything for you ’cause you’re the one I love

You’re my lover
Undercover
You’re my secret passion and I have no other

You’re a fire
And desire
When I kiss your lips, you know, you take me higher

You’re addiction
My conviction
You’re my passion, my relief, my crucifixion

Never leave me
And believe me
You will be the sun into my raining season

Never leave me
And believe me
In my empty life you’ll be the only reason

You are the one
You’re my number one
The only treasure I’ll ever have
You are the one
You’re my number one
Anything for you ’cause you’re the one I love

You’re my lover
Undercover
You’re my secret passion and I have no other

You are the one
You’re my number one
The only treasure I’ll ever have
You are the one
You’re my number one
Anything for you ’cause you’re the one I love

You’re my lover
Undercover
You’re my secret passïon and I have no other

O melodie de la aceeasi nunta frumoasa, gasiti AICI.

Formatia Elixir din Ploiesti, ofera program de muzica usoara si muzica populare pentru evenimente, nunti, botezuri, in Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Brasov, dar si in alte orase din Romania. Pentru orice detaliu, informatii sau rezervari, intrati in pagina noastra de CONTACT.

Formatia Elixir din Ploiesti la Restaurantul Laguna din Ploiesti

Restaurant Laguna Ploiesti

Restaurant Laguna Ploiesti

Formatia Elixir din Ploiesti la Restaurantul Laguna din Ploiesti. Intr-o frumoasa locatie din Ploiesti, formatia Elixir , Ciprian, Madalina, Marian, Costel si Naty au cantat la o nunta lui Viorel si Cristina, pe data de 8 septembrie 2012. Restaurantul Laguna din Ploiesti, este o locatie unde pot avea loc nunti, petreceri, evenimente mai restranse, pentru maxim 130 de invitati. Cu o sonorizare profesionala pentru astfel de evenimente, sala ofera o acustica perfecta, iar iluminarea ringului de dans este intima, invitatii simtindu-se in largul lor.

Formatia Elixir din Ploiesti, ofera program de muzica usoara si muzica populare pentru evenimente, nunti, botezuri, in Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Brasov, dar si in alte orase din Romania. Pentru orice detaliu, informatii sau rezervari, intrati in pagina noastra de CONTACT.

Formatia Elixir din Ploiesti – Mon mec a moi (cover)

Formatia Elixir - Mon mec a moi

Formatia Elixir – Mon mec a moi

Formatia Elixir din Ploiesti, ofera program de muzica usoara si muzica populare pentru evenimente, nunti, botezuri, in Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Brasov, dar si in alte orase din Romania. Pentru orice detaliu, informatii sau rezervari, intrati in pagina noastra de CONTACT.

Formatia Elixir din Ploiesti – Mon mec a moi (cover)

 

 

 

 

Il joue avec mon coeur

Il triche avec ma vie

Il dit des mots menteurs…

 

Fotografii Formatia Elixir din Ploiesti

Fotografii Formatia Elixir din Ploiesti

Marian Iamandi, formatia Elixir din Ploiesti

Marian Iamandi, formatia Elixir din Ploiesti

Madalina Banica, formatia Elixir din Ploiesti

Madalina Banica, formatia Elixir din Ploiesti

Madalina Banica si Marian Iamandi, formatia Elixir din Ploiesti

Madalina Banica si Marian Iamandi, formatia Elixir din Ploiesti